Holiday Box

Nincs raktáron

N a p s ü t é s .  N y á r .  V í z p a r t .

Erre gondoltunk, amikor megálmodtuk ezt a szuper "kis" MEGLEPETÉS dobozt kedvencednek! Négy fantasztikus terméket rejtünk el minden boxba, ügyelve az örömteli pillanatokra és az egészséges jutalmazásra.

A már jól ismert BECO PETS család plüsseit új köntösbe, most még színesebb és még játékosabb formában találhatjátok meg nálunk. Méreganyagmentesek és az óceánok ihlették őket. Ellenállásuk fejlesztésre került, egy plusz szegő veszi körbe a széleket, melyek szintén duplán varrtak rá a figurákra.

Legalább  15  M Ű A N Y A G   P A L A C K  került feldolgozásra egyetlen játék esetében.

Vannak köztük töltelék nélküli játékok és a Jungel köteles játékok kombinációi. Ötvözésre került a 100%-ben emészthető kender kötél és a újrahasznosított anyagokból készült plüss figura minden előnye. A tigris fejrésznél sípol, a kötél a húzás élményét garantálják a farok részben pedig - a töltet nélküli állatfigurákból már jól ismert - csörgő növeli a játék funkcióinak számát. A Flamingó teste sípol és a lábai kenderkötélből készültek.

___________________________________

A Rubb'n'Roll környezetbarát játékok méreganyagmentesek, vízben fenntmaradóak, 100% természetes kaucsukból készülnek. Biológiailag lebomlanak, de mégis ellenállnak a mindennapi kihívásoknak, nem tartalmaznak illatanyagot, gyártásuk pedig Spanyolországban történik!

___________________________________________

A Flash kutyapékség pizzás kekszének egyszerűen odáig vagyunk az illatáért. Érződik a sajt, bazsalikom és az oregánó. Szinte már az olasz pizzakenyérre emlékeztet, ízre is.

___________________________________________

A PET FARM FAMILY 100% BARF-os jutalomfalatjai, fenntartható halászatból származó MSC lazacból és vadon fogott szardíniából készülnek. A magas fehérje és zsírtartalom által csodás ízélményt garantál, úgyhogy ezek a falatkák még a legfinnyásabb kutyákat is garantáltan elcsábítják.


T U D T A D ?

- AZ MSC TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ HALAK HASZNÁLATÁVAL HOZZÁJÁRULHATSZ AZ ÓCEÁNOK MEGÓVÁSÁHOZ!

BOXAINK MEGVÁSÁRLÁSÁVAL AZ ÓCEÁNOK MEGTISZTÍTÁSÁÉRT TUDSZ HOZZÁJÁRULNI ÉS SEGÍTENI FELHÍVNI A FIGYELMET A TENGERI ÉLŐVILÁG VÉDELMÉRE!

Dobozaink 100%-ban újrahasznosított papírból készülnek, ügyelve a környezettudatosságra. Minden boxot személyesen, kézzel csomagolunk ügyelve kutyusod boldogságára!

Szállítási ára: 1.750 Forint (ezt már belekalkuláltuk a box összegébe)


Variáció kiválasztása:

11.900 Ft
Please select variants first